کفپوش اپوکسی و کفپوش پلی اورتان، دو نمونه از مصالح ساختمانی هستند که در سالهای اخیر برای اجرای کف سازی داخل ساختمان بسیار مورد توجه واقع شده اند. ویژگی ها، قابلیت ها و خصوصیاتی که هر یک از این کفپوش ها برای ساختمان فراهم می کنند موجب شده است که مهندسان توجه ویژه ای به این نوع مصالح داشته باشند. با توجه به گستردگی انواع مصالح برای کف داخل ساختمان، لازم میدانیم این مطلب را به بررسی کفپوش های اپوکسی و پلی اورتان اختصاص دهیم. در ادامه، مهمترین خصوصیات هر یک را بررسی کرده و درباره نکات نصب و زیبایی ظاهری آن ها در ساختمان صحبت می کنیم. در همین ابتدای بحث لازم است بیان کنیم که هر یک از این کفپوش ها در نوع خود بسیار کاربردی می باشند و هیچ یک نسبت به دیگری، برتری و امتیاز ویژه ای ندارد.
در صنعت دکوراسیون داخلی و ساختمان شاید بارها با واژه کفپوش اپوکسی مواجه شده اید. کفپوش های اپوکسی مخلوطی از رزین های اپوکسی و هاردنر مخصوص است که با نسبت معین با یکدیگر مخلوط شده و بر روی کف اجرا می شود. این کفپوش ها ویژگی های بسیار برجسته ای داشته و موجب زیباتر شدن کف ساختمان ها می شو. صرف نظر از نوع کاربری ساختمان کفپوش های اپوکسی برای انواع کف بسیار مناسب هستند.
رزین های اپوکسی ساختار پلیمری دارند؛ زمانی که با هاردنر مخلوط می شوند در مدت زمان مشخص، به یک ماده سخت و بسیار محکم تبدیل شده که قابلیت جلا پذیری دارند. تمام انواع کفپوش های اپوکسی در برابر ضربه و نفوذ مواد شیمیایی، اثرات نور خورشید، سوراخ شدگی و خراشیدگی بسیار مقاوم هستند. برای اجرا کردن این مدل کفپوش، ضخامت استاندارد از مایع اولیه بر روی چسب به وسیله غلطک های مخصوص پخش می شود. در کف سازی ساختمان با استفاده از کفپوش های اپوکسی، نکات کاربردی زیادی وجود دارد که تنها از عهده متخصصان و افراد با تجربه در زمینه اجرای کفپوش های ساختمانی بر می آید.
ادامه مطلب
درباره این سایت