چندین دهه است که استفاده از ورقه های فولادی برای ساخت درب های فی، متداول شده است اما مهمترین مسئله ای که برای این درب ها به وجود می آید محافظت از آنها در برابر اثرات محیطی نظیر زنگ زدگی و خوردگی است. اگرچه ورقه های فولادی، مصالح بسیار مقاوم و پایداری هستند اما استانداردهای ساخت درب های ساختمانی، ضرورت آماده سازی فولاد به کار رفته در ساخت درب را تاکید کردهاند. بنابراین تولید کنندگان و سازندگان انواع درب ساختمانی از جنس فولاد لازم است مراحل اولیه را برای آماده سازی سطح و همچنین رنگ آمیزی مناسب تدارک ببینند.
آن دسته از ساخت و تولید کنندگان درب های فی که توانایی فراهم کردن مومات رنگآمیزی درب را در بستر کارخانه داشته باشند، قسمت مجزایی را برای این کار اختصاص می دهند. این عامل موجب میشود بسیاری از هزینه های حمل و نقل درب تا محل اجرا در بیرون از کارخانه کاهش پیدا کند و از طرف دیگر، استانداردهای رنگ آمیزی و اعمال پوشش های مناسب بر روی لنگه های درب، تحت نظر بازرسان و کارشناسان مورد تایید کارخانه انجام بگیرد.
اما آن دسته از تولید کنندگان درب های ساختمانی که امکان رنگ آمیزی و آماده سازی درب ها را قبل از تولید ندارند میتوانند این کار را به شرکت های متخصص و مجرب در این زمینه واگذاری کنند. به هر حال، از هر یک از دو روش فوق که انجام گیرد، آماده سازی و رنگ آمیزی درب های فی اهمیت فوق العادهای در این صنعت دارد، چرا که دوام درب را در طولانی مدت، تضمین می کند.
همان طور که می دانید رنگ آمیزی ورقه های فولادی یا همان درب های فی خام به منزله اعمال یک لایه محافظ بر روی درب است. بنابراین به راحتی می توان تشخیص داد که رنگ مناسب بر روی درب می تواند هسته اصلی را در برابر آثار محیط، نفوذ رطوبت، انتقال حرارت، زنگ زدگی و خوردگی به ویژه در گذر زمان، محافظت کند. هر چه مراحل آماده سازی درب های ساختمانی با حساسیت و دقت بیشتری انجام گیرد، میزان چسبندگی رنگ بر روی لنگه درب بهتر بوده، ثبات رنگ را افزایش می دهد و جریان یافتن رنگ هنگام رنگ آمیزی را بهبود می بخشد. تمام این موارد لازمه رعایت استانداردهای آماده سازی سطح و رنگ آمیزی برای درب های فی است.
ادامه مطلب
درباره این سایت